„ORGANIZARE EVENIMENTE CU STIL, LA UN PAS DE ALEXANDRIA! ”

In restaurantul si pe terasa noastra, se pot organiza evenimente intr-o atmosfera de neuitat, chiar de pe malul lacului Vitanesti!

Hanul Cocosul, va ofera posibilitatea organizarii de evenimente, nunti, botezuri, zile onomastice, reuniuni de familie, etc. cu pana la 100 de persoane in restaurant si, tot pe atat, 100 de persoane, pe terasa hanului.

Pentru mai multe detalii sau rezervari in legatura cu organizarea de evenimente, va rugam sa ne contactati din timp, pentru planificare si rezervare data.

Evenimentele organizate la Hanul Cocosul, pe malul lacului Vitanesti, langa Alexandria, Teleorman, ofera contextul natural ideal pentru a petrece, impreuna cu cei dragi, momente de poveste!

Va asteptam!

Departamentul Organizare Evenimente
Hanul Cocosul Vitanesti – Alexandria

flori - cazare alexandria la hanul cocosul

VISELE DEVIN REALITATE

NUNTI – BOTEZURI

Va punem la dispozitie un spatiu pentru 100 de persoane in restaurabnt si tot atatea persoane pe terasa hanului, pentru organizarea de nunti, botezuri, onomastice si alte evenimente.

IDEILE DEVIN REALITATE

Afaceri

Daca doresti sa ai o intalnire de afaceri sau pur si simplu, impreuna cu colegii, vrei sa stai la discutii intr-o zona retrasa, pitoreasca, sunteti bine veniti chiar la hanul nostru!

Catering Evenimente Speciale

Asiguram mancarea pentru diverse ocazii, mese festive, aniversari, nunti, botezuri, mese traditionale (masa de Craiun, masa de Paste), evenimente corporate, cu livrare in zona Alexandria, Teleorman.

Gatim preparate culinare romanesti cat si din bucataria internationala. Meniurile le putem stabili impreuna!

Contactati-ne din timp pentru a programa livrarea de mancare la domiciliul sau sediul dumneavoastra!

evenimente catering restaurant alexandria.hanul.cocosu.organizare.evenimente.alexandria

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0740.106.106

sau prin

Formularul de contact e.mail:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Check this

Share Cazare & Restaurant