Aceasta este perioada cand mergi pe strada si, din cand in cand te loveste cate un miros placut de legume coapte, ca nu stii exact ce sunt, vinete, ardei, rosii, etc. dar imediat iti vine in minte ca, chiar acum este momentul cand noi romanii, pregatim faimoasa ZACUSCA pentru perioada rece a anului.

Asa stand lucrurile, la Hanul Cocosul, avem grija sa pregatim, in propria bucatarie, ZACUSCA cea faimoasa cu legume bio obtinute de la ferma noastra (in satul Cocosul, la 300 m distanta, pe dreapta catre Magura).

Zilele trecute, doamnele de la bucatarie, dupa o reteta secreta (secret pe care toti il stim, insa conteaza dibacia in a coace si combina cele cateva legume :)), au scos prima transa din productia de ZACUSCA, a iesit o nebunie!

Si cea de anul trecut a fost buna, dar anul acesta pot spune (eu cel care tot posteaza pe aici) ca ZACUSCA de la Hanul Cocosul, productia 2017, a iesti CA LA MAMA ACASA, deliciosa!!!

Daca treceti pe la noi si vreti sa „ciuguliti”ceva, comandati zacusca noastra cu un „cococi” cald sau paine prajita, nu o sa regretati!!! 😉

Va asteptam cu drag!

Hanul Cocosul Vitanesti – Teleorman

 

Share Cazare & Restaurant